spro-havn

Båthavn


Det er ikke mange boligområder som kan skryte av å ha båthavn i sin egen hage, men det kan Spro Havn. Det blir til sammen ca 250 til 300 båtplasser på Spro Havn, samt gjesteplasser langs hele bryggen for dagsbesøkende. Båtplassene ligger godt beskyttet bak Oslofjordens største molo. Herfra har du kort båtvei til hele skjærgårdsparadiset i ytre Oslofjord. Vi vil tilby plasser med ulike bredder og med gangbare utriggere. Båthavna vil bli en velorganisert småbåthavn med strøm og vann langs bryggene og trådløst nett. 

I salgstrinn 1 - Seilet legger vi ut 44 båtplasser til 50 leiligheter med fortrinnsrett for å leie båtplass, hvis du som kjøper ønsker båtplass.

Alle 3-og 4 roms leiligheter får tilbud om båtplass i trinn 1. Vi tilbyr også båtplass til de 10 første som kjøper 2-roms leilighet. 

I salgstrinn 2 - Seilet legger vi ut 60 båtplasser til de 82 leilighetene med fortrinnsrett for å leie båtplass, hvis du som kjøper ønsker båtplass.

Vi fordeler båtplasser etter følgende fordeling. Av de 54 leilighetene som er 3- og 4/5 roms leiligheter får de 42 første som ønsker båtplass tildelt mulighet for båtplass i trinn 2. Vi tildeler også mulighet for båtplass til de 18 første som kjøper 2-roms leilighet.

Øvrige vil stå på venteliste.

Månedssum pr år for drift vil tilkomme fra kr xx xxx kr pr år og opp. Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan organisering av båthavnen vil bli, samt priser på plassene. Båtplassene kan ikke videreselges, men tilhører båtforeningen og foreningens vedtekter.