Spro Havn
 

Velkommen til

Nye Spro Havn

 
 
20161012_cam02.jpg
 
2016112_cam1.jpg
 

Unikt boligprosjekt

Det å bo ved strandkanten med sol til langt på kveld, og kort avstand til hovedstaden, er en drøm for mange. Snart ferdigstilles et spektakulært boligprosjekt på vestsiden av Nesodden, hvor denne boligdrømmen fortsatt kan bli virkelighet.

Boligene vil ligge lunt og godt til rette ved vannkanten, og arkitekturen vil gå i ett med den vakre naturen. Beliggenheten vil gi deg en flott utsikt over Oslofjorden, og mulighet for å få feriefølelsen selv når du er hjemme.

Vi skal bygge 2- til 5-roms leiligheter som vil variere fra ca. 58 m2 til 141 m2 i størrelse. De fleste leilighetene vil også få syd- eller vestvendte terrasser. I tillegg vil en tilhørende parkeringsplass være med i prisen.

Småbåthavnen vil bli liggende godt beskyttet bak en av Oslofjordens største moloer, og den vil inneholde et stort antall båtplasser for både fastboende i Spro Havn og beboere for øvrig. I tillegg til småbåthavnen vil det bli bygget en stor gjestebrygge. Spro Havn vil også få et område spesielt avsatt til seile- og båtaktiviteter, og for enkel utsetting av mindre båter. Innenfor moloen vil det bli en beskyttet badeplass spesielt tilrettelagt for barn.

Spro Havn vil inneholde næringslokaler for næringsvirksomhet helt nede ved båthavnen. Langs bryggen vil det på sikt bli en lang promenade med butikker, frisører, restauranter og andre næringer.

 
 

Litt ferie hver dag.

 
sprohavnslider.jpg

Beliggenhet

Spro Havn har en fantastisk beliggenhet helt nede ved sjøen på Nesoddens vestside, tre kilometer nord for Fagerstrand og 12 kilometer syd for Nesoddtangen.

Området heter i dag Spro og er et gammelt brudd nede ved vannet som blir bygget om til Nesoddens råeste boligprosjekt. De lekre leilighetene vil bli liggende vestvendt rett ved strandkanten, opp mot toppen av åsen, og vil ha panoramautsikt over innseilingen til Oslo.

Fra Spro Havn får du barnehage, skoler og dagligvare kun noen få minutters kjøretur unna.

Det er også kort vei til offentlig kommunikasjon fra Spro Havn. For deg som skal inn til Oslo, er kun 12 km til Nesoddtangen brygge, der fergen tar deg til Aker Brygge og Lysaker. Det arbeides med en ny båtforbindelse til Oslo som inkluderer Spro Havn, og en brygge for fremtidig fergeanløp er lagt inn i reguleringsplanen. Med bil tar turen en drøy halvtime. Kjører du 15 minutter kommer du til vakre Drøbak med alt av butikker, vinmonopol og sommeridyll.

Området tilbyr flotte turer på strender og svaberg. Spro Havn grenser også til Nesoddmarka der det er godt markerte stier og løyper hele året. Beliggenheten ved sjøen inviterer til en mengde aktiviteter som seiling, padling, svømming, fiske og alle former for båtliv.

Det maritime miljøet er stort på Nesodden, og ikke langt unna Spro Havn finner du Nesodden Seilforening. Du vil også finne en mengde flotte øyer i nærheten for din neste utflukt med båten.

 
iStock_21355918_XLARGE.jpg
iStock_77486339_XLARGE.jpg
iStock_60824736_LARGE.jpg
 

Meld din interesse

Spro Havn er et unikt prosjekt mange venter på. Meld din interesse her, så blir du informert når prospekt er klart i 2019.

Navn *
Navn