spro-havn

SVABERG


Farger inspirert av svaberg, hav og strender som harmonerer og luner. En delikat og sofistikert stil. Fargepaletten er harmonisk, stilren, lun og henter inspirasjon fra naturen. Du kan velge mellom to forskjellige kjøkkenfronter og tre ulike farger på kjøkkendører.

Flis - BadFlis - Bad
6108-B08G - Soverom6108-B08G - Soverom
1603-Y3IR - Stue/entré1603-Y3IR - Stue/entré
Enstavs hvitkalket eikeparkettEnstavs hvitkalket eikeparkett

KJØKKENVALG 1

STUDIO

Studio er en kjøkkenfront med stramt rammestykke, og et helt glatt speil. Fronten består av tre komponenter – rammestykke, sidestykke og fylling som sammenføyes med klassiske håndverksmetoder med not og fjær i våre limtriangler. I et moderne kjøkken med minimalistisk design, er Studio et spennende og pent valg. Fronten kommer i flere malte utførelser.

Velg mellom tre forskjellige farger.

VarmgråVarmgrå
PeppergråPeppergrå
MørkblåMørkblå

KJØKKENVALG 2

BISTRO

Bistro er en glatt kjøkkenfront med lett avrundet kant, radius 2 mm. Fronten kommer i flere malte utførelser. Bistro kan kompletteres med kjøkkentilbehør fra tilbehørskonseptene System 10, System 25 og System 45.

Velg mellom tre forskjellige farger.

VarmgråVarmgrå
PeppergråPeppergrå
MørkblåMørkblå
BenkeplateBenkeplate

KROM

HVIT

SORT

BRIS

LYS | NATUR | DELIKAT | NORDISK

Nordisk stil. Rolig delikat og lunt. En del av det å være fra Norge er for mange det nære båndet til naturen. Bruk av naturmaterialer som tre, ull, stein og skinn er alfa og omega. Kodeordet er jordnært.