spro-havn

Det gode liv
på Spro Havn

Velkommen til det gode liv!


På Spro Havn ønsker vi å skape et dynamisk utemiljø med gangveier, sykkelstier, turveier og en flott havne-promenade. På sikt ser vi for oss et miljø med hyggelig uteservering, restaurant, en marina med kiosk og dagligvarer, en plass til både lek- og treningspark, samt en flott sandvolleyballbane. 

Vi ønsker å skape åpne, gode uterom med møteplasser som oppfordrer til hygge og samvær. I tillegg planlegger vi for grøntarealer med flotte opparbeidede parker, blomster og trær. Selvfølgelig ønsker vi også å tilrettelegge for morsomme vannaktiviteter, og det planlegges derfor stupetårn, opplag for kajakk, samt en badestrand for de små som ligger godt beskyttet for båttrafikk. 

Det er ikke alle forunt å bo med båthavn i egen hage, men det får man på
Spro Havn. 

Idyll på bryggekanten

Det er en sen sommerkveld og nok en fin solnedgang viser seg på Spro Havn. Dere har lyst til å kose dere litt ekstra i kveld og spaserer de få meterne det er fra egen utgangsdør til restauranten på brygga. 

Dette er et scenario også vi ønsker for alle dere som skal flytte til Spro Havn. Det jobbes med å få tilrettelagt for både servering, butikk og andre tilbud som skal berike det som allerede blir et flott bryggeområde.

Hva slags type er du? En morgen-bader? En ettermiddag-sbader? En kveldsbader? Eller en som bare vil bade hele tiden? Se for deg det å kunne ta et morgenbad før du drar på jobb. Eller hva med å tilbringe dagen rett utenfor døren din, ved sjøen, med familie eller venner? Alt dette, og så mye mer, er mulig på Spro Havn.

Ship o’hoi

På Spro Havn legges det opp til et sosialt og maritimt liv på lik linje med de flotteste sørlandsperlene, og med båtplass så å si rett utenfor døren har du tilgang til så mange nautiske mil du bare vil med pur båtglede. 

Det å eie en båt er synonymt med ferie- og frihetsfølelse, og på Spro Havn er det allerede litt ferie hver dag – så hva kan bli bedre enn å kombinere de to?

Hvis du ikke eier en båt, legger Spro Havn opp til mulighet for en båtdeling-pool hvor du kan leie din egen båt.

Meld interesse