spro-havn

Helt ny fra innerst til ytterst

Det er det indre som teller


Selv om vi i dette prosjektet har lagt stor vekt på Spro Havn sin beliggenhet og «ytre» kvaliteter, så vet vi at det er det indre som teller, og at vi nordmenn bruker mye av tiden vår inne i våre boliger. Derfor har vi brukt minst like mye energi i å finne gode planløsninger, materialer og interiørvalg, som bidrar til komfortabel bokvalitet. 

 Uansett størrelsen på leilighetene, så er fellesnevnerne lettstelte, lyse og moderne boliger. Vi har videreført en nordisk stil, som er lett å like for mange. Med de store skyvedørene som fører deg ut på terrassen eller balkongen er skillet mellom ute og inne nærmest visket ut.


Noe av det beste med toppleilighetene er de store, flotte takterrassene som gjør det mulig å nyte utsikt over Oslofjorden og sol hele dagen.

Kan du se det for deg?

Vi har fortalt mye om den fantastiske utsikten som følger med nesten hver eneste bolig, men lite om balkongen eller terrassen man skal se den fra. Alle leilighetene vil få sin egen uteplass, og størrelse vil variere fra bolig til bolig. Felles for dem alle er rekkverk i glass for å optimalisere utsyn og lys. 

Mange av leilighetene vil få store takterrasser og balkonger hvor du kan samle hele familien til selskap, eller hygge dere med gode venner hele natten lang. Store vindusflater sikrer gode lysforhold og et godt utsyn fra leiligheten.

Meld interesse