spro-havn

Dette er toppleilighetene

Oppgraderte kvaliteter


Vi har valgt å utpeke og oppgradere noen av toppleilighetene i Spro Havn. Dette er alle leiligheter som ikke bare ligger på toppen, men i tillegg har masse ekstra kvaliteter vi har lyst til å løfte frem. Toppleilighetene er alle store leiligheter fra 97 til 141 kvm. Felles-nevneren er romslige stuer med gode møbleringsmuligheter og lysinnslipp fra flere sider. Solforhold og utsikt er også upåklagelig fra flere hold! De har store uteplasser i form av terrasser eller balkonger, noen har begge deler. Flere av leilighetene har hovedsoverom med tilhørende walk-in-closet og/eller bad.


Noe av det beste med toppleilighetene er de store, flotte takterrassene som gjør det mulig å nyte utsikt over Oslofjorden og sol hele dagen.

Oppgradert kvaliteter

I alle de leilighetene vi har lagt under kategorien toppleilighet har vi oppgradert standarden med det lille ekstra. Kjøkkenet har fått fronter av typen Bistro i fargen Østersbeige med sorte moderne T-grep og integrerte hvitevarer.

Som benkeplate har vi valgt 20 mm komposittstein i fargen Fusion Taupe. Komposittstein er så nær naturen som du kan komme, på en konstruert måte som oppleves som naturlig og robust.

Baderommene får delikate rettskårne fliser fra Flakestone i fargen light greige. Vi har valgt den elegante størrelsen 60 x 60 cm på gulv og vegg. I dusjnisjen legges det mosaikk på 5 x 5 cm. Dusjvegger, armaturer og dusjgarnityr kommer fra kvalitetsmerket Dornbracht og leveres i matt sort.

Meld interesse